Köre Kikötő - Kisköre városi kikötője és a nyaralóhajók báziskikötője / Biciklistippek

Tiszaderzs - Abádszalók, strand

A Tiszaderzs-Abádszalók, strand szakasz hossza: 6,2 km

A tiszaderzsi leágazástól számítva bő 9 kilométerre éred el a Tisza-tó legnagyobb területű szabadvízű strandját Abádszalókon. A kifejezetten vízisportra és strandolásra alkalmas Abádszalóki-medence partja 2020. júliusában újult meg. A strand teljesen új csúszdát, új gasztro-büfésort, pihenő parkot és szolgáltatásokat kapott. 

A strandon mindenki megtalálhatja a magának megfelelő programot, legyen szó akár családokról, vízi sport kedvelőkről, vagy csak a szimplán pihenni vágyókról. 

  • játszótér, homokfoci, strandröplabda
  • 3 pályás óriáscsúszda
  • mini golf, több nehézségi szinttel
  • Tisza-tavi LED-ZOO
  • számos vízi sportolási lehetőség
  • hétvégenként aqua zumba
  • heti három alkalommal kertmozi, gyermekcentrikus filmek vetítésével

Az izgalmas víziprogramok szerelmeseinek pedig ajáljuk az abádszalóki strand extrém vízi lehetőségeit: vízisí, vízi banán, jet-ski, vízi bob, vízibicikli, kajak, wakeboard vagy wakesurf, SUP, víziejtőernyő, vízidodgem.

Két kikötő is található Abádszalókon:

Abádszalókon, a strandon több vendéglátóegység is működik, melyek változatos lehetőségeket nyújtanak az idelátogatóknak, emellett pedig érdemes Abádszalók más gasztronómiai helyszíneit is meglátogatni.

Gasztronómiai kalandozások Abádszalókon:

Abádszalókon izgalmas lehetőséget rejt a Babamúzeum is, ahol több mint 800 népviseletbe öltözött babán keresztül ismerhetjük meg a magyar- és más nemzetek hagyományait, szokásait. A látogatás egyeztetéséhez javasoljuk a telefonos bejelentkezést a +36 20 669 4474-es telefonszámon.

Tiszaderzs weboldala: http://www.tiszaderzs.hu/

Tiszaderzs Facebook oldala: itt

Abádszalók weboldala: http://www.abadszalok.hu/

Abádszalók Facebook oldala: https://www.facebook.com/abadszalok/